Om Oss

Klubben er oppkalt etter den kjente hingsten Hørdur fra Kolkuosi. Navnet er islandsk og betyr sterk, stri og tapper. Klubben er et av 36 lokallag tilsluttet Norsk Islandshest Forening, NIHF. Hørdur har medlemmer som holder til i Lunde, Ulefoss, Bø, Sauherad, Notodden og Hjartdal. Pr. i dag teller klubben ganske nøyaktig 100 medlemmer.
Hørdur er en aktiv klubb, med mange arrangementer i løpet av året. Hørdur har som mål å fremme den lokale interessen for islandshesten. Klubbens valgte styre har ansvar for å skape et aktivt og positivt miljø, slik at alle medlemmer skal føle seg velkommen. Alle medlemmene bærer et ansvar for et godt fellesskap og trivsel i klubben. Hørdur skal arrangere kurs, stevner, turer og andre aktiviteter som kan bidra til og fremme islandshestmiljøet.

Vil du gi din støtte til Hørdur islandshestforening?
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte -din grasrotmottaker! Vi oppfordrer deg til å støtte Hørdur islandshestforening! Grasrotandelen Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til Hørdur. Grasrotandelen går ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din -du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver, men du kan bidra til å hjelpe din lokalklubb. Om du allerede har registrert en grasrotmottaker kan du bytte når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping.Du registrerer mottaker på en av følgende måter:

  1. Hos kommisjonær: Husk spillerkort!
  2. SMS: Send GRASROTANDELEN 995182904 til 2020 (tjenesten er gratis)
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Her kan du følge med på hvor mye grasrotandelen genererer til Hørdur: Grasrotandelen: Hørdur

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)